donderdag 1 maart 2012

Vrijdag 2 Maart.
Danny en Ramon zijn een paar dagen hier geweest.Ramon is vanmorgen naar school vertrokken en Danny slaapt nog,ik heb geen idee hoe laat hij weg moet, en of hij nog vrij is,maar dat is zijn verantwoordiug!
In de garage en op de baan is met de treinen e.d.weinig of niets gebeurd! Op het moment is het buiten geen lekker weer, maar misschien verbeterd dat!
Uiteindelijk is Danny is ook weer naar school gegaan, zijn scooter sputterde eerst wat tegen,maar later ging het toch weer goed,hij is wel een uur onderweg naar Zoetermeer! We hebben weer een paar gezellige dagen samen gehad! Het zijn een stel jongelui ,met Patrick en Rico,waar ik goed mee kan opschieten. Hopelijk komen er nog veel meer van die dagen!!
Vind het wel jammer dat Danny zo weinig op de club komt,maar hij zegt te weinig tijd te hebben, wegens school en werken, het is ook een uur rijden van zijn huis! Je kunt het niet vergelijken met Patrick(die het kan lopen) en Rico(die met mij mee kan!) Verder ben ik vandaag nog niet in de garage geweest,maar dat kan nog gebeuren! De dag is nog niet om!

Geen opmerkingen: