zaterdag 27 maart 2010



Bovenste foto is Ramon bezig met de digitale bedrading en op de onderste foto is Danny bezig een testloc.van een decoder te voorzien.
Vorige week had Danny een Koploper van Trix gekocht, deze reed helemaal niet, vrijdag hebben we een andere opgehaald bij Tombe, ook deze werkte niet en hebben we vandaag deze geruild voor een Ned.Zwit., TEE die gelukkig wel goed werkte. Hier een foto van de gespannen aandacht van het rijden over een testrondje en een video opname!
Verder werd er hard gewerkt aan de module baan van Ramon, omdat deze af moest. Eerst was het de bedoeling deze baan analoog te laten werken maar achteraf werd besloten de baan digitaal te maken, wat veel werk scheelt in bedrading en zenuwen, die ook een part gingen spelen! Dit alles kostte veel tijd omdat we weer naar Tombe moesten gaan om diverse onderdelen te halen, maar uiteindelijk is het gelukt en konden we weer rustig ademhalen! De testloc.reed prima digitaal! Hulde aan Danny, die het meeste werk deed, dat mag best gezegd worden!

Geen opmerkingen: